Over Ons

TIC realiseert de introductie van jouw organisatie in een opkomende markt.

Trade & Investment Center

Wie?

Trade & Investment Center B.V. (TIC) is hét internationalisatie platform voor multinationals, investeerders, het midden- en kleinbedrijf en publieke instanties die opkomende internationale markten willen betreden. TIC adviseert, informeert, ondersteunt, managed en organiseert met een ondernemersvisie en praktische aanpak gebaseerd op de multi-disciplinaire, internationale management ervaring van de oprichters en de partners.

Hoe?

Trade & Investment Center (TIC) is in 2003 opgericht als Stichting TIC-Turkey en in 2010 geprivatiseerd door drie gedreven ondernemers met internationale management ervaring en een betrouwbaar netwerk in Turkije. In vijf jaar tijd ontwikkelde TIC zich tot een toonaangevende dienstverlener in Nederland, welke naast het geven van internationalisatie advies ook daadwerkelijk de marktexpansie naar Turkije verzorgde voor 250+ bedrijven. In 2015 werd TIC onderdeel van de NXT Group of Companies – een organisatie met eigen kantoren in Nederland, Verenigde Staten, Turkije, India, Indonesië en Colombia.

Wat?

TIC realiseert de introductie van jouw organisatie in een opkomende markt! TIC biedt kennis en levert resultaat als het gaat om het positioneren van jouw bedrijf, merk en producten in internationale markten. TIC realiseert jouw export!

Onze Experts

Voor een vrijblijvend 1:1 adviesgesprek, vragen over deelname aan beurzen en evenementen kun je contact opnemen met een van onze markt-entrée experts!
Wieger Wagenaar

Wieger Wagenaar

Export Adviseur Nederland

Gaye Inan-Cokdinleten

Gaye Inan-Cokdinleten

Export Adviseur Turkije

Burçin Sayar-Karahan

Burçin Sayar-Karahan

Export Adviseur Turkije & Colombia

Victor Eveleens

Victor Eveleens

Export Adviseur India

Rajkiran Marella

Rajkiran Marella

Export Adviseur Indonesië

Michael Westenberg

Michael Westenberg

Export Adviseur Verenigde Staten

Contact

Neem vrijblijvend contact op via onderstaande gegevens:
Sugar City – Suiker Silo West
4e verdieping – nummer 10
1165 MP – Halfweg
Nederland
+31(0) 20 237 3000

info@trade-investement-center.com

Meer weten?